Oma hevonen -paketti

Haluatko viettää laatuaikaa säännöllisesti tai käydä ratsastuskoulua tietyn hevosystävän kanssa? Jos haluat oman kavioliiton etkä vain harrastusvälinettä, Oma hevonen -palvelu on sopiva juuri sinulle. Tilallamme on useampi hevonen tai poni, jonka viikko-ohjelman täydentämiseen ystäväpäivä oman ihmisen kanssa sopii mainiosti. 

Oma hevonen- palvelussa sinun ei tarvitse huolehtia hevosen kustannuksista (varusteista, kengityksestä tai eläinlääkärin kuluista). Hevonen on käytetävissäsi vuokrauspäivinä kiinteällä kuukausimaksulla sopimuksen mukaisin ehdoin. 

Valitse sinulle sopiva Oma hevonen -paketti 

Oma hevonen- kuukausipakettiin sisältyy aina saman hevosen käyttöoikeus yhtenä, kahtena tai kolmena päivänä viikossa. Pakettiin voi sisältyä itsenäistä ratsastusta ja/tai ratsastustunteja pienryhmässä, yksityisopetuksessa tai tilalla vierailevan valmentajan tai opettajan tunnilla. Itsenäinen ajoharjoittelu on myös mahdollista ja lisäpalveluna voit tilata myös ajo-opetusta.

  • Oma hevonen -peruspaketti  sisältää yhden tunnin itsenäistä ratsastusta viikossa.
  • Oma hevonen -opetuspaketti sisältää yhden tunnin itsenäistä ratsastusta sekä yhden tunnin ratsastusta pienryhmässä viikossa.
  • Oma hevonen -valmennuspaketti sisältää yhden tunnin itsenäistä ratsastusta, yhden tunnin ratsastusta pienryhmässä sekä yhden vierailevan valmentajan valmennustunnin viikossa. 

Tutustu Oma hevonen -pakettien hintoihin

Ratsastustunnin sijaan voit valita myös ajotunnin.

Oma hevonen- asiakkaat ovat etusijalla, kun tilalla järjestettäviin kilpailuihin jaetaan hevosia, ja heillä on myös ensivarausoikeus hevoseen tilan ulkopuolisiin kisoihin ja valmennuksiin.