Ratsastuksen riemua kaikille

Ratsastuksen pienryhmätunnit

Oletpa vasta-alkaja tai kokeneempi ratsastaja, tervetuloa kokemaan ratsastuksen riemua! Neuvomme hevosen hoidossa ja satuloimisessa, ja ohjaamme ratsastusta tilan ratsastuskentällä aina kunkin ratsastajan tason mukaisesti.

Varusteiksi tarvitset ratsastukseen sopivat kengät sekä sään mukaisen vaatetuksen. Tilaltamme saat käyttöösi ratsastuskypärän. Ryhmässä enintään neljä ratsukkoa.

Ratsastuksen yksityistunnit 

Ratsastuksen opetusta yksilöllisesti kentällä tai rentoutumista maastossa, vain sinä ja ohjaaja. Vasta-alkajat voivat turvallisesti opetella ratsastusta ensin liinassa ohjaajan johdolla. 

Annamme yksityistunteja myös hevosten omistajille heidän omilla hevosillaan, jotka asuvat tallissamme tai pihatossamme.

Omatoimitunnit

Kokeneemmat aikuiset sekä alle 18-vuotiaat huoltajiensa luvalla voivat ratsastaa ratsastuskentällä tai maastossa myös itsenäisesti. Ratsastaja vastaa omatoimitunneilla hevosen hyvästä hoidosta. Omatoimitunnilla ei hypätä eikä maastoilla. Voit halutessasi liittyä ohjaajan seuraan, mikäli haluat maastoilla omatoimituntisi ajan.

Minivaellukset lapsille

Lapsille tarjoamme myös 1,5 tunnin rauhallisia ratsasturetkiä, jonka aikana vietämme evästauon. Lapsen huoltajan tulee olla minivaelluksella mukana. Eväät reppuun ja nauttimaan kivasta retkestä hevosten ja ponien kanssa!