Talli- ja laidunpaikkoja hoitohevosille täysihoidolla

Huolehdimme tilamme hoitohevosista kuin omistamme. Tarjoamme kaikille hevosille asianmukaiset ja turvalliset olot tilallamme.

Hoitohevosemme majoittuvat joko uudessa EU-säädökset täyttävässä pihatossa tai tallissa. Constallin hirsinen ulkotalli sopii erinomaisesti esimerkiksi pölyongelmalliselle hevoselle kaksiosaisten ovien ansiosta. Hevoset pääsevät katselemaan ulos ja hengittämään raitista ilmaa tallissa ollessaan.

Täysihoito pihatossa

Pihatossa hoitohevonen saa kaiken tarvitsemansa säilö- tai kuivaheinän, kauran ja  kivennäisen sekä päivittäisen perushoidon ja –käsittelyn.

Omistaja hankkii ja kustantaa mahdolliset muut rehut. 

Täysihoito hirsitallipaikalla

Hoitopaikkaan hirisitallissa sisältyy säilö- tai kuivaheinä, kaura, kivennäinen sekä kokopäivätarhauksen tilavissa tarhoissa, joissa pääsee liikkumaan. Karsinan puhdistus kuuluu tallivuokraan. Loimitamme hevosen ja suojaamme jalat omistajan toiveiden mukaisesti. Huolehdimme hevosesi myös kengittäjälle, eläinlääkärille tai hierojalle tarvittaessa tilakäyntien yhteydessä. 

Laidunpaikka täysihoidolla

Kesäisin tarjoamme laidunpaikkoja hevosilla. Huolehdimme hevosista päivittäin tarkistamalla niiden kunnon. Hevosilla on tarjolla raikasta vettä, suolaa sekä kivennäistä. Hevoset pääsevät sateella laitumelta suojaan katokseen. Vaihdamme laidunlohkoja kesän kuluessa, jotta tuoretta heinää on riittävästi tarjolla.